Földrajz
Földrajz tanárok - 2014 PDF Nyomtat Email
2014 szeptember 01., hétfő 00:00
  • Gyuricza Éva
  • Horváth Csaba
  • Komáromi István
  • Steigerwaldné Vári Angéla

 

 
Kiváló szereplés a Lóczy Lajos Földrajzversenyen PDF Nyomtat Email
2014 május 21., szerda 12:50

Kaposváron került megrendezésre a Lóczy Lajos Országos Földrajzverseny két napos döntője. Iskolánkból a döntőbe a 9. évfolyamosok versenyében Szűcs Áron, 9. B osztályos tanuló jutott be, ahol nagyszerű teljesítménnyel a 3. helyet szerezte meg! Felkészítő tanára Horváth Csaba volt. Eredményéhez gratulálunk!

 
Less Nándor Országos Földrajzverseny PDF Nyomtat Email
2014 április 28., hétfő 12:33

A Miskolci Egyetem Földrajz Tanszékén rendezték meg április utolsó hétvégéjén a Less Nándor Országos Földrajzverseny döntőjét. Iskolánkból 3 tanulónak sikerült bejutnia a döntőbe, ahol a 9. évfolyamosok mezőnyében Szűcs Áron 9.B osztályos diákunk - mindössze egy ponttal elmaradva a győztestől - második lett!

A 10-12. évfolyamosok mezőnyében Makara Árpád 11.D osztályos diákunk az 5., osztálytársa Kossuth Tamás (11.D) pedig a 10. helyen végzett.

A három fiú alkotta trió a csapatversenyben is indult, ahol a 4. helyet szerezték meg.

Felkészítő tanáruk Horváth Csaba volt.

Nagyszerű eredményeikhez gratulálunk!

 

 
Földrajz versenyek eredményei PDF Nyomtat Email
2014 április 14., hétfő 20:49

Az elmúlt hetekben három országos földrajzverseny döntőjét is megrendezték, amelyek mindegyikén részt vettek iskolánk tanulói is. Horváth Csaba tanár úr tanítványai nagyszerűen helyt álltak és remek eredményeket értek el. Ezek a következők:

A Földgömb magazin által támogatott versenyen 210 csapat indult az országból és határainkon túli magyar iskolákból. A verseny bonyhádi döntőjébe bejutott iskolánk kétfős csapata is, ahol végül a 6. helyen végzett. A csapat tagjai: Makara Árpád (11.D) és Füzes András (10.D).

A Földgömb verseny döntőjének eredményhirdetésén a fiúk és tanáruk

A Szeghalmi Péter András Gimnázium által meghirdetett Kovács János Földrajzverseny 12 fős döntőjébe iskolánk két tanulója is bejutott, ahol Kossuth Tamás (11.D) a 9., Makara Árpád (11.D) pedig a 2. helyet szerezte meg.

Árpi a szeghalmi verseny döntőjében

A Jakucs László Nemzetközi Földrajzverseny 24-es középdöntőjébe mindhárom, a versenyen induló csapatunk bejutott. A Szegedi Egyetemen megrendezett középdöntőből pedig két csapatunk a 8-as döntőbe is továbbjutott. A nehéz, több feladatból álló versenyen végül a Festő Blanka, Vulgarasz Zoé (10.E) páros a 16., a Szilágyi Eszter és Vántus Boglárka (10.E) alkotta csapat a 7., a Makara Árpád (11.D), Füzes András (10.D) páros pedig az 5. helyet szerezte meg.

 

 
Jakucs László Nemzetközi Földrajzverseny PDF Nyomtat Email
2014 április 14., hétfő 13:39

A 2014. április 4-5-én megrendezésre kerülő Jakucs László Nemzetközi Földrajzverseny döntőjébe mindhárom, a versenyen induló csapatunk bejutott. A Szegedi Egyetemen megrendezett döntőn végül a Festő Blanka, Vulgarasz Zoé 10. E osztályos diákjaink alkotta páros a 16., a Szilágyi Eszter és Vántus Boglárka ugyancsak 10. E osztályos diákok alkotta csapat a 7., a Makara Árpád 11. D és Füzes András 10. D osztályos tanulóinkból álló csapat pedig az 5. helyen végzett.

Eredményeikhez gratulálunk!

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 Következő > Utolsó >>

3. oldal / 5