Összreál PDF Nyomtat Email
2013 április 17., szerda 12:08

Az Andrássy Gyula Gimnázium reál osztályai immár hagyománnyal rendezik meg minden év tavaszán az „összreált”,  amely egy egész napon át a közösségi élmény fejlesztésén keresztül hozza közel egymáshoz az 5 osztály tanulóit.
A vetélkedőre 2013. március 26-án került sor, de már előtte megkezdődött a „ráhangolódás”, hiszen már előtte is voltak feladatok: volt sportverseny, a lányok kosaraztak, a fiúk fociztak, kiselefántot kellett készíteni, mely fantázia- és egyben ügyességi feladat volt egyben, de megoldottunk kreativitást fejlesztő feladatokat is.
Kedden, a konkrét „összreál” napon volt a vetélkedő, amikor csoportosan megoldandó feladatokkal versenyzett egymással az öt osztály. A lehető legváltozatosabb (pl.: földrajzhoz kapcsolódó, a térszemlélet fejlesztésére irányuló, a kreativitást, a problémamegoldási készséget fejlesztő) feladatok megoldása során szinte elrepült a délután.
A versenyt a 12.D osztály nyerte ugyan, de számunkra nem a győzelem volt a legfontosabb cél, hanem az, hogy 9-esek lévén részt vehettünk ezen a színvonalas rendezvényen.

Cziráki Dorottya 9.D

Az életképek megtekinthetőek.