Menjünk együtt LONDON-ba a tavaszi szünetben! PDF Nyomtat Email
2018 november 08., csütörtök 19:45

INDULÁS 2019. április 21. (tavaszi szünet vasárnapja)

ITT A VÁRVA VÁRT LEHETŐSÉG!

A tavaszi szünetben iskolánk a budapesti Student Lines Diák Utazási Iroda szervezésében utazást szervez Londonba.  ----  letölthető plakát

Jelentkezni november 20.-ig lehet Kadelka Andrea tanárnőnél, 20.000Ft utazási előleg befizetésével! A részvételi szándékodat előtte jelezd az angol tanárodnál is! További kérdésekre addig is szívesen válaszolok!

Amint a csoport összeáll, az utazási irodával közösen tartunk egy szülői értekezletet, ahol minden további kérdésedre választ kaphatsz!

UTAZÁS: Autóbusszal (légkondicionálás, DVD). A programot idegenvezető segítségével folytatjuk le.

Út közben (Belgiumban vagy Németországban) tranzitszálláson alszunk (2x1 éj szállás 3 ágyas szobákban önellátással), és NEM a buszon! Tehát NINCS éjszakai utazás.

SZÁLLÁS: mobil home-okban lesz, tehát a csoport együtt lesz esténként. A lakóparkokban 6-8 fős kényelmes, konyhával felszerelt lakó „házakban” alszunk, ahol főzni is lehet (helyben vásárolt vagy otthonról hozott alapanyagokból, illetve konzervekből). Lehet azonban ott is teljes panziót is igényelni annak, aki nem szeretne magának főzni. A teljes panziós ellátás ára a teljes angliai tartózkodás idejére

10.000,- Ft/fő. (18 éven felüliek felára 10.000,- Ft / fő. )

PROGRAM:

  1. nap Kora reggel indulás Békéscsabáról. Utazás rövid megállókkal Ausztrián és Németországon keresztül. Este tranzitszállás a német-belga határ közelében.
  2. nap A KENTI GRÓFSÁG Reggel utazás Franciaországba. Átkelés Angliába a Csalagúton. Séta a doveri tengerparton („fehér sziklák”). Városnézés Canterbury-ben, barangolás az óvárosban. Este a szálláshelyek elfoglalása.
  3. nap LONDON FELFEDEZÉSE Westminster-negyed: Parlament, Big Ben, Whitehall: Lovastestőrség laktanyája, Downing Street 10, zenés őrségváltás a Buckingham Palotánál, St. James’ Park, The Mall, Piccadilly Circus, China Town, Trafalgar tér, látogatás a National Gallery-ben. Délután London megtekintése felülnézetből a világ egyik legnagyobb óriáskerekéről, a London Eye-ról.
  4. nap KENSINGTON-NEGYED Délelőtt látogatás – a csoport választása szerint - a Natural History Museum-ban (dinoszauruszok, földrengés-imitáció, esőerdő stb.) vagy a Science Museum-ban (a tudomány és technika fejlődése), majd séta a Hyde parkban (Diana Memorial Fountain, Albert Memorial). Délután buszos városnézés a City-ben, majd séta a Tower Bridge-en.
  5. nap MÚZEUMI SÉTA Látogatás a St. Paul’s Cathedral-ban (Suttogó Galéria, Nelson és Wellington sírja, panoráma a kupolából), majd a páratlan gyűjteménnyel rendelkező British Museum-ban (ókori kincsek, Rosetti kő, múmiák, stb.). Délután szabadprogram, vásárlási lehetőség az Oxford Street-en.
  6. nap BRUGGE Délelőtt búcsú Angliától a doveri tengerparton. Átkelés a Csalagúton. Hazafelé városnézés Flandria legszebb városában, Brugge-ben (Szentvér-kápolna, Városháza, Notre Dame, csatornák partja). Este érkezés a tranzitszállásra.
  7. nap Utazás Németországon és Ausztrián keresztül. Érkezés Budapestre a késő esti órákban, majd onnan haza Békéscsabára.

A részvételi díj tartalmazza – az összes belépődíjat – a tranzitszállások költségét (nincs éjszaka a buszon)

ÁR      132.800,-Ft

A Békéscsaba-Budapest-Békéscsaba útra buszt küld értünk az utazási iroda, melynek személyenként max. 5000 Ft az ára. Baleset, betegség és poggyászbiztosítás / Aegon biztosító Világlátó utasbiztosítás Arany fokozat (14 – 65 éves korig)   3.640,- Ft