Földrajz
Hatalmas siker a Földgömb Nemzetközi Földrajzversenyen! PDF Nyomtat Email
2017 március 19., vasárnap 18:29

Március 17-18-án Bonyhádon rendezték meg az „Ésszel járom be a Földet” elnevezésű, a Földgömb magazin által meghirdetett földrajzversenyt. A verseny 16 csapatos döntőjébe bejutott iskolánk 2 fős csapata is. A 2 napos, rendkívül színvonalas versenyt fantasztikus teljesítménnyel a 11. B-s Tömő Ákos és Székely Károly alkotta csapatunk megnyerte! Felkészítőjük Horváth Csaba Tanár Úr volt. Köszönjük nekik az iskolánk hírnevét öregbítő csodálatos eredményt!

 

 
Földrajz OKTV PDF Nyomtat Email
2016 április 20., szerda 19:29

Vulgarasz Zoé (12. E) a 28. helyen végzett a Földrajz Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyen! Horváth Csaba Tanár Úr tanítványa ebben a tanévben nagyszerű földrajz versenyeredményekkel öregbítette iskolánk hírnevét, amelyekhez ezúton is gratulálunk!

Köszönjük Zoé!

 
Ezüsteső a földrajzversenyeken! PDF Nyomtat Email
2016 április 10., vasárnap 10:20

Az 5. alkalommal megrendezett Jakucs László Nemzetközi Földrajzverseny középdöntőjét és döntőjét a Szegedi Egyetemen rendezték. Iskolánk 2 fős csapatát Festő Blanka és Szilágyi Eszter 12. E osztályos diákok alkották. A több fordulós, sokféle feladattípusból álló színvonalas versenyen a lányok végig nagyszerűen teljesítettek, melynek eredményeként a második helyen végeztek!

Ezzel párhuzamosan Budapesten zajlott a Kövesd a kutatókat! Földgömb - Atacama klímamonitoring elnevezésű országos földrajzverseny döntője. Iskolánk 2 fős csapata a változatos, izgalmas versenyen ugyancsak a 2. helyen végzett! A csapatot Vulgarasz Zoé (12. E) és Szűcs Áron (11. B) alkották. Mindkét csapat felkészítő tanára Horváth Csaba volt.

 

 
Kovács János földrajzverseny PDF Nyomtat Email
2016 április 10., vasárnap 10:17

Az Országos Kovács János Földrajzverseny Szeghalmon megrendezett döntőjében Vulgarasz Zoé (12. E) a 8. helyezést érte el. Felkészítője Horváth Csaba volt.

 

 
Kiváló szereplés a Földgömb Nemzetközi Földrajzversenyen! PDF Nyomtat Email
2016 március 27., vasárnap 20:22

A Bonyhádon megrendezett „Ésszel járom be a Földet” elnevezésű, a Földgömb magazin által meghirdetett földrajzverseny döntőjében iskolánk csapata nagyszerűen szerepelt.  A széleskörű tudást és tájékozottságot igénylő versenyen a Vulgarasz Zoé (12. E) és Szűcs Áron (11. B) alkotta csapat, rendkívül kiélezett küzdelemben a 3. helyezést érte el! Felkészítő tanáruk Horváth Csaba Tanár Úr volt.

 

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 5