Intézményen kívül
Imre Daniella világbajnok lett Söldenben PDF Nyomtat Email
2011 november 07., hétfő 09:44

Az ausztriai Söldenben az ifjúsági, junior és felnőtt fekvenyomó világbajnokságon remekül szerepeltek az Orosházi Toldi sportolói.
Az ifjúsági lányoknál 84 kg-ban a 17 éves Imre Daniella, az Orosházi Toldi SE versenyzője három jó fogást mutatott be, és 85 kg-os összteljesítménnyel világbajnoki címet szerzett.
http://www.beol.hu/bekes/sport/az-oroshazi-imre-daniella-es-szabo-agnes-vilagbajnok-379975

„Két éve kezdtem el erőemelni, és nem is álmodtam róla, hogy már a második évben az erőemelő- és fekvenyomó magyar válogatott tagja lehetek. Kint nagyon jól éreztem magam és gyönyörű helyen voltunk. Ezeken a versenyeken rengeteg nemzet vesz részt, ismerkedni, barátkozni lehet. Sokan szurkoltak nekem, és örültek velem együtt a győzelmemnek.”

 

 
A Magyar Köztársaság jó tanulója - jó sportolója 2008 PDF Nyomtat Email
2009 március 31., kedd 00:00

Pertich Ákos iskolánk 11.B osztályos tanulója a 2007/2008. tanévben nyújtott kimagasló tanulmányi és sportteljesítménye alapján elnyerte "A Magyar Köztársaság jó tanulója - jó sportolója 2008" kitüntető címet.

A díjkiosztó ünnepségre 2009. március 30-án, 10 órakor kerül sor a Magyar Néprajzi Múzeum aulájában (Budapest, V. kerület, Kossuth tér).

Kitüntetéséhez gratulálunk és további szép sikereket kívánunk.

 

 
Kovács Dániel és Szokol Zsolt Budapesten edzőtáborozik PDF Nyomtat Email
2009 január 28., szerda 21:33

Csabai focisták a válogatott-teszt legjobbjai

 

Az MLSZ döntése értelmében januártól nyolc alkalommal, csütörtöktől vasárnapig Budapesten edzőtáboroznak az U19-es és az U17-es korosztályos labdarúgó-válogatott tagjai.

Szokolay Sándor, a Békéscsaba Utánpótlás-nevelő FC elnöke elmondta, hogy Zsivoczky Gyula, az U19-es válogatott egyik szövetségi edzője arról tájékoztatta, hogy a korcsoport számára rendezett fotocellás tesztelésen a legjobb eredményt a két békéscsabai fiatal, Kovács Dániel és Szokol Zsolt érte el.

 Forrás:http://www.beol.hu/cikk/207553

Kovács Dániel az Andrássy Gyula Gimnázium és Kollégium 12.B osztályos, Szokol Zsolt pedig a 12.A osztályos tanulója.

 

 


 

 
Pertich Ákos PDF Nyomtat Email
2008 november 30., vasárnap 18:37
Pertich Ákos 11. B osztályos tanulónk évek óta kiváló eredményeket ér el kick-box-ban.
Eredményeiről a Békés Megyei Hírlap is folyamatosan beszámol.

 

     Best Fighters: hét arany és sok kék folt (2008.06.12.)

  http://www.bmhirlap.hu/index.php?apps=cikk&d=2008.06.12&r=9&c=680566

 

 

Bővebben...
 
Bogár Nikolett PDF Nyomtat Email
2008 november 14., péntek 00:00

Bogár Nikolett gimnáziumunk 10.E osztályos tanulója képviselte Magyarországot Kínában  egy modellversenyen

 

A verseny előtt a velvet.hu készített vele interjút.

 

 Bogár Nikolett lehet a következő magyar topmodell

A Veet Elite Model Look idei győztese, a tizenhat éves Bogár Nikolett nem indult nagy elvárásokkal a modellversenyen. A győzelme után a Velvetnek arról beszélt, a gimnáziumi évfolyamtársai közt több modell is van, akik javasolták neki, próbálja ki magát a modellszakmában, mert megvannak hozzá a megfelelő adottságai. A lány így jelentkezett a verseny helyi elődöntőjébe.

 

„Járni sem nagyon tudtam, ahogy azt kifutón kell, és nem volt színpadi gyakorlatom egyáltalán. Nagyon örültem, de csodálkoztam is, amikor eljutottam a döntőig.” Az elődöntő márciusban volt, a döntőre pedig októberben került sor, addig Bogár Nikolett nem ábrándozott túl sok a divatszakmában lehetséges karrierjéről.

„Nem vagyok divatőrült, persze olvasok divatlapokat, de nem követem a modellek életét túlzottan. Gyerekkoromban persze vágytam arra, hogy magazinokban szerepeljek, de minden kislány vágyik rá. Néha ruhákat terveztem”- mondta Bogár Nikolett, akit arról is kérdeztünk, mi az, amiben fejlődött a verseny felkészítőtábora alatt. „Fegyelmezettséget tanultam. Rájöttem, mennyire fontos a stáb munkája, a fotós, a sminkes, a stylist egyaránt fontos résztvevője a divatanyagoknak, velük együttműködni izgalmas dolog. Ezenkívül a modellekkel is érdemes kijönni, hogy jól tudjunk együtt dolgozni, mindenkivel meg kell találni a közös hangot.”

 


 

Bogár Nikolettet hiába kérdeztük arról, hogyan döntene, ha külföldi munkalehetőségek reményében valamelyik divatnagyvárosban tölthetne huzamosabb időt. Arra sem adott egyértelmű választ, hol modellkedne szívesen. „Idáig még nem jutottam, hogy döntenem kellene az iskola és a modellkedés között, ezt a szüleimmel meg kellene beszélnem. Szeretném befejezni a gimit, két évem van érettségiig, utána tovább szeretnék tanulni. A biológia érdekel”- mondta a gimnazista. A VEML magyarországi fordulóját követően Bogár Nikolett a napokban Kínába utazik, hogy részt vegyen a nemzetközi döntön. Mint ahogy azt a beszélgetés alatt kezdtük megszokni, ehhez a döntőhöz sem fűz túl nagy elvárásokat. „Lehet, hogy szerény vagyok, de meglepett, hogy a zsűri engem választott- akinek még semmi gyakorlata nincs a modellszakmában- és nem egy tapasztaltabb lányt bíztak meg azzal, utazzon a világdöntőre. Mindenesetre várom és kíváncsi vagyok rá”- mondta végezetül Bogár Nikolett. A lányt a Visage Model Management képviseli, a Visage-istállóból olyan hazai modellek indultak már nemzetközi pályára, mint Ebergényi Réka, vagy Mihalik Enikő.

Forrás: http://velvet.hu/blogok/tejbenvajban/2008/10/27/bognar_nikolett_topmodell_lehet

 

 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 2