Hírek
Étkezési térítési díj fizetése bankkártyával PDF Nyomtat Email
2017 október 07., szombat 12:00

Tisztelt Szülők!

A Békéscsabai Gyermekélelmezési Intézmény 2017. október hónaptól lehetőséget biztosít az étkezési térítési díj bankkártyás fizetésre. Ennek feltétele, hogy a szülő a megelőző hónapban jelezze a menzaügyintézőnek, hogy a következő havi számlát bankkártyával kívánja kiegyenlíteni. Az étkezőhelyen a következő havi számla elkészítése során már a bankkártyás fizetési mód kerül rá a számlára.

A fizetés helyszíne a Békéscsabai Gyermekélelmezési Intézmény központi irodája, ahol a szülő a fizetés megtörténte után készhez is kapja a számlát.

A bankkártyás fizetésre minden hónapban 7:30 – 18:00 óráig lesz lehetőség a mellékletben meghatározott időszakokban.

Békéscsaba, 2017.10.02.

 

 
Baji Balázs visszatért PDF Nyomtat Email
2017 október 06., péntek 19:54

A diákok nagy örömére szeptember végén visszatért egykori iskolájába Baji Balázs, a Kopp Békéscsabai Atlétikai Club világbajnoki bronzérmes gátfutója. Az Andrássy Gyula Gimnáziumban együtt sportolt a gyerekekkel az Európai Diáksport napon. Az iskolában több száz diák közös bemelegítése után Komáromi István, az Andrássy Gyula Gimnázium intézményvezetője köszöntötte a vendégeket, majd Rádics Balázs, a Magyar Diáksport Szövetség ügyvezető igazgatója ajándékokat adott át az iskolának. A rendezvényen részt vett Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere is. Ezt követően Baji Balázs, a rendezvény díszvendége hívta fel a figyelmet a mozgás, a sport fontosságára. A diákok Baji Balázs vezetésével 2017 métert futottak, majd a gátfutó közönségtalálkozón beszélt pályafutásáról, világbajnoki élményeiről az érdeklődő fiataloknak a két riporter Juhász Bogi 11.E és Paluska Patrik 12.D osztályos tanulók segítségével.

Képeket a Fényképek gyűjteményben találsz.

 

 
Baji Balázs világbajnoki bronzérmes gátfutónk PDF Nyomtat Email
2017 szeptember 28., csütörtök 05:51

 

Korábbi eredményéről itt írtunk.

 

 
TANKÖNYVOSZTÁS – 2017/2018-as tanév PDF Nyomtat Email
2017 augusztus 29., kedd 15:00

9. évfolyamos tanulók számára:

A tankönyveket a tanulók az első tanítási napon, azaz szeptember 1-jén kapják meg osztályfőnöki órán.

Felsőbb évfolyamos, ingyenes tankönyvre jogosult tanulók számára:

  • Három- vagy többgyermekes családban élő tanuló esetén: az emelt összegű családi pótlékról friss, augusztusi, Kormányhivatal által kiadott igazolást kérünk. Az igazolásokat a tankönyvek átvételekor kell leadni az iskola könyvtárában. Csak azt az igazolást fogadjuk el, amelyen a tanuló után járó családi pótlék összege jelenleg is 16.000 Ft (egyedülálló szülő esetén 17.000 Ft). Kivétel ez alól, ha felsőoktatásban tanuló testvér/ek miatt kevesebb az összeg, ebben az esetben viszont kérjük csatolni a testvér/ek felsőoktatási tanulói jogviszony igazolását, és legkésőbb október 1-ig leadni a magasabb összegű családi pótlékról szóló Kormányhivatalos igazolást!
  • NEM három- vagy többgyermekes családban élő tanuló esetén: amennyiben korábban még nem lett leadva a megfelelő igazolás, azt a tankönyvek átvételekor kell leadni az iskola könyvtárában.

Az ingyenes tankönyveket szeptemberben kapják meg a tanulók, amennyiben a megfelelő igazolások leadásra kerültek!

Felsőbb évfolyamos, fizetős tanulók számára:

A tankönyveket a tanulók az első tanítási napon, azaz szeptember 1-jén kapják meg osztályfőnöki órán. A további részletekről az osztályfőnök küld majd tájékoztatást az osztálynak.

 

 
Tájékoztatás az új oktatási diákigazolvány rendszerrel kapcsolatban PDF Nyomtat Email
2017 augusztus 18., péntek 11:13

Az új diákigazolvány rendszer üzembe helyezése az előzetes jelzések szerint 2017 júliusára volt várható.

Technikai problémák miatt az OKTIG rendszer beüzemelése júliusban nem volt végrehajtható. Az élesítés  várhatóan 2017. szeptember 4. napjáig megtörténik.

Az élesítésig diákigazolvány igénylés beküldésére nincsen lehetőség.

A tájékoztató levél teljes terjedelemben letölthető itt.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

7. oldal / 38