Alapítványi felhívás - 2013 PDF Nyomtat Email
2013 február 08., péntek 09:29

Tisztelt Rózsás Öregdiákok, Szülők, Támogatóink!

2008. július 10-e óta a Rózsa Ferenc Gimnázium nevében ugyan megszűnt, de az új néven működő intézmény őrzi annak hagyományait, így az egykori iskola által létrehozott Rózsa Ferenc Gimnázium Szülők-Öregdiákok Alapítványa változatlanul működik tovább.
Az alapítvány célkitűzései, a támogatás lehetőségei az Andrássy Gyula Gimnázium és Kollégium honlapján találhatók.
Kérjük iskolánk volt tanulóit, öregdiákjainkat, jelenlegi tanulóink hozzátartozóit, támogassák személyi jövedelemadójuk 1%-ának felajánlásával Alapítványunkat, hogy a támogatásokból származó bevételt az alapító okirat céljainak megfelelően tehetséges tanulóink támogatására használja fel. (A rendelkező nyilatkozat letölthető.)

Az alapítványi kifizetések összege 2008 és 2012 között több mint 7 millió Ft, ez mind a gimnázium tanulóit segítette, főleg a sport, az önköltséges szakkörök, rendezvények, kirándulások és jutalmak támogatásával.

Korábbi támogatásukat köszönjük, további segítségükre iskolánk érdekében a jövőben is számítunk!

Az alapítvány szerepe iskolánk számára még fontosabbá vált, mert a 2013. január elseje óta elinduló változások nyomán láthatóan növekvő mértékben szorulunk rá alapítványunkra a korábbinál. Ennek oka az, hogy kiváló tanulóink jutalmazására az alapítványon kívül más pénzügyi forrásunk pillanatnyilag nincs. Ezért tartjuk kiemelten fontosnak az alapítvány részére történő befizetéseket, felajánlásokat!

Várjuk 1%-os felajánlásaikat a Gimnázium „RFG Szülők - Öregdiákok Alapítványa”  
közhasznú alapítvány részére. Köszönjük!

Az alapítvány adószáma: 19061065–1–04

Amennyiben az 1%-os felajánlásra nincs lehetősége, de támogatni szeretné az alapítványunkat, akkor az OTP 11733003-20062967 számlára is befizethető tetszőleges nagyságú támogatási összeg. Kérésre a tanulóknak befizetési csekket tudunk adni, melyet a kuratórium titkárától lehet kérni.

2013. február 8.

Zsingor-Sódar Zita
kuratóriumi titkár

Komáromi István
igazgató