TANKÖNYVOSZTÁS – 2017/2018-as tanév PDF Nyomtat Email
2017 augusztus 29., kedd 15:00

9. évfolyamos tanulók számára:

A tankönyveket a tanulók az első tanítási napon, azaz szeptember 1-jén kapják meg osztályfőnöki órán.

Felsőbb évfolyamos, ingyenes tankönyvre jogosult tanulók számára:

  • Három- vagy többgyermekes családban élő tanuló esetén: az emelt összegű családi pótlékról friss, augusztusi, Kormányhivatal által kiadott igazolást kérünk. Az igazolásokat a tankönyvek átvételekor kell leadni az iskola könyvtárában. Csak azt az igazolást fogadjuk el, amelyen a tanuló után járó családi pótlék összege jelenleg is 16.000 Ft (egyedülálló szülő esetén 17.000 Ft). Kivétel ez alól, ha felsőoktatásban tanuló testvér/ek miatt kevesebb az összeg, ebben az esetben viszont kérjük csatolni a testvér/ek felsőoktatási tanulói jogviszony igazolását, és legkésőbb október 1-ig leadni a magasabb összegű családi pótlékról szóló Kormányhivatalos igazolást!
  • NEM három- vagy többgyermekes családban élő tanuló esetén: amennyiben korábban még nem lett leadva a megfelelő igazolás, azt a tankönyvek átvételekor kell leadni az iskola könyvtárában.

Az ingyenes tankönyveket szeptemberben kapják meg a tanulók, amennyiben a megfelelő igazolások leadásra kerültek!

Felsőbb évfolyamos, fizetős tanulók számára:

A tankönyveket a tanulók az első tanítási napon, azaz szeptember 1-jén kapják meg osztályfőnöki órán. A további részletekről az osztályfőnök küld majd tájékoztatást az osztálynak.