S.Ö.R. - Shakespeare Összes Rövidítve, Nemzeti Színház, 2016.03.05., 2016.05.19. - két budapesti kirándulás képekben PDF Nyomtat Email
2016 május 25., szerda 09:34

 


„Az angol nyelvű előadástól eleinte egy kicsit tartottam, hogy nagyon komolyan és pontosan fogják előadni Shakespeare összes darabjának fontosabb momentumait, de végül is kellemesen csalódtam, mivel nagyon humoros volt a műsor. Bár a második felvonás vicceit kicsit erőltetettnek találtam. Összességében nagyon érdemes volt jelentkeznem a kirándulásra!”

Duzs Benjámin


„Ilyen sokat nem nevettem még Shakespeare darabon!”

Ledzényi Dóra


„Nagyon-nagyon élveztem és sokat nevettem, máskor is legyen ilyen.”

Veres Viktória


„Számomra nagy élmény volt Shakespeare klasszikusait egy új megközelítésből látni. A Nemzeti Színház különösen jó környezet volt a produkcióhoz, szerintem a helyszín is hozzáadott valami pluszt a műsorhoz. Habár az irodalmi angol nyelv néha okozott nehézségeket a megértésben, a színészek játéka mindig segített értelmezni a cselekményt, ezért úgy gondolom, hogy néhol kifejezett céljuk volt az előadóknak a bonyolult szöveg háttérbe szorítása. Így a hangsúlyt még inkább a kifejezetten modern és humoros karakterekre fektetve tették igazán élvezetessé a műsort.”

Szabó Petra


„Nagyon nagy élmény volt új, modern felfogásban, egy másik kultúra szemszögéből és nyelvhasználatával megismerni Shakespeare örök klasszikusait. Rendkívül szórakoztató volt és érthető. Attól függetlenül, hogy csak 3 úriember játszott, nagyon ügyesen oldották meg. A nézőtéren mindenki dőlt a nevetéstől. Szívesen mennék még egyszer, hiszen nagyon élvezhető előadás volt.”

Kluck Adrienn


„Az előadás volt a nap csúcspontja. A színészek fantasztikusak voltak (Matty). Októberben is számíthatnak ránk.”

Team Matt


„Sosem sikítottam még színházban.”

Kiss Boglárka


„Sosem nevettem még ennyit egy darabon.”

Tóth Martina


„Nagyon jó volt. Szép volt a kiállítás, és az előadást rendkívül viccesnek tartottuk!”

9.E


„Ezért megérte hétfőn pótolni a fizikát. Legközelebb is jövök.”

Vörös Balázs


„A kiállítás és a színház kifejezetten tetszett, de szerintünk kellene egyszer egy hosszabb szabadprogramot beiktatni. Egyszer el kellene menni egy nagytermes előadásra is.”

Fehér Gábor Bendegúz